Wintersportjassen

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 353

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 353

Tonen als Foto-tabel Lijst

Ski & Snowboard jassen voor dames, heren en kinderen

Een ski of snowboard jas kan natuurlijk niet ontbreken bij een goede wintersportuitrusting. Het is belangrijk dat de jas warmte vasthoudt, waterdicht is en goed ventileert. Natuurlijk is niet alleen de functie belangrijk, maar ook het uiterlijk! Wij hebben de winterjassen van grote merken als Brunotti, Protest & Goldbergh.
Veel van onze jassen kunnen ook prima als casual winterjas gedragen worden.

De eigenschappen van Ski jassen & Snowboard jassen

Zoals hierboven al genoemd moet een wintersportjas wind- en waterdicht zijn, goed ventilerend en de warmte van je lichaam vasthouden. Naast deze functies hebben veel wintersport jassen nog andere functies. Veel jassen hebben extra zakken, bijvoorbeeld op de mouw voor de skipas, aan de binnenkant voor de skibril en een vakje voor de portemonnee of mobiel. Ook hebben veel jassen een sneeuwvanger vastgemaakt aan de binnenkant van de jas, hierdoor komt er geen sneeuw in je jas als je valt.

Hoe moet ik mijn Ski jas of Snowboard jas wassen?

TIP! Wintersportjassen zijn gemaakt met een membraan, dit is een echte waterdichte laag. Goed onderhoud van de jas is nodig om te zogen dat deze membranen waterdicht en ademend blijven. Wij raden aan om te wassen met het wasmiddel van Nikwax. In dit wasmiddel zit geen zeep waardoor de laag minder erg wordt aangetast. Is je kleding niet meer waterafstotend? Was je kleding dan met het Nikwax impregneermiddel.

Wil je graag je jas komen passen? Je bent de hele week welkom bij ons in de winkel. Hier staan specialisten voor je klaar om jou te adviseren.

To Top