Funsports

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 59

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 59

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Skate assortiment bij Bouchier

Skaten is een algemeen begrip voor skeeleren, skateboarden en steppen. Een pluspunt van skaten is dat het relatief goedkoop is, het enige wat je nodig hebt zijn je skates, bescherming en vrije tijd. Bij Bouchier hebben wij een ruime collectie aan skeelers, skateboards, steps en bescherming. Het is belangrijk dat je altijd bescherming draagt tijdens het skaten, denk hierbij aan pols-, elleboog-, en kniebescherming en een helm. 

Skeeleren

Skeeleren is de zomerse versie van schaatsen. Niet gek dat wij als Nederlanders dus ook veel op de skeelers te zien zijn. Vaak worden skeelers verward met inline skates, maar er zit wel degelijk verschil tussen. Inline skates hebben 4 wielen en een remblok, terwijl skeelers 5 wielen hebben. Skeelers zijn speciaal gemaakt om langere afstanden mee te maken, inline skates zijn wendbaarder.

Skateboarden

Skateboarden is uitgevonden door surfers die ook op het land wilde surfen. Een longboard ligt nog dichter bij dit surfen, doordat dit board langer is dan een skateboard. Het skateboard heeft hardere en kleinere wielen dan een longboard hierdoor is hij meer geschikt om stunts mee uit te voeren. Het longboard is gunstiger voor langere afstanden.

Steppen

Steppen wordt in het dagelijkse leven steeds gebruikt als normaal vervoersmiddel. Steppen is goed voor de bovenbeen spieren en voor de bilspier. Het is wel belangrijk om regelmatig van been te wisselen tijdens het steppen om verzuring te voorkomen. Ook raden wij aan om hardloopschoenen te dragen tijdens het steppen, deze schoenen bieden namelijk grip en hebben een goede demping.

To Top