Bikini’s

Bikini's voor bad en strand

Bikini's voor op het strand of voor in het zwembad. Ben je op zoek naar een sportieve bikini of ga je meer voor de modieuze bikini. Wij hebben bij Bouchier de grootste badcollectie van West-Friesland. We hebben een ruime collectie aan merken als; Brunotti, Shiwi, Lingadora en Tweka. Wil je een sportiever model kies dan voor de bikini's van het merk Speedo.

Mix & Match

Wil je je eigen bikini samenstellen, dit kan met de mix en match collectie van Protest. We hebben namelijk losse bovenstukjes en broekjes, deze kan je prima met elkaar matchen.

Perfecte pasvorm

Elke pasvorm is anders, welke bikini past er het beste bij jouw pasvorm. 

  • Grote borsten: Grote borsten hebben goede ondersteuning nodig. Het is daarom verstandig om een bikinitop met beugels te nemen. Om de borsten goed bedekt te houden ook als er veel beweging plaatsvindt is het verstandig om een voorgevormde bikinitop te kiezen. Doordat grotere borsten vaak wat zwaarder zijn is het fijn om te kiezen voor een bikinitop met bredere bandjes, dit zorgt voor een comfortabel gevoel, zonder dat de bandjes snijden.
  • Kleine borsten: Wil je dat kleine borsten een cupmaat groter lijken? Je kan dan kiezen om een push-up-bikinitop te nemen. Zorg er voor dat deze wel mooi aansluit en de borsten er niet uitvallen. Wil je liever geen push-up dan kan je kiezen voor een gevoerde bikini. Ook grote patronen, rushes, knalkleuren en bloemenprints doen de borsten groter lijken. Bikini’s in één kleur, zwarte modellen en bandeau-bikini’s kun je beter links laten liggen.
  • Brede schouders: In het geval dat je schouders breder zijn dan je heupen, is het belangrijk dat je een kleurige broekje eventueel met patroon pakt en het bovenstukje éénkleurig houdt. Smalle bandjes voor de bikinitop helpt om de schouders optisch kleiner te maken.
  • Brede heupen: Bij brede heupen of grote billen kan je het bikinibroekje het beste zo onopvallend mogelijk houden, kies voor één kleur en neem niet te opvallende printjes. Op de bikinitop kan je je helemaal uitleven, deze moet opvallen waardoor je heupen kleiner lijken.
  • Smalle heupen: Om smalle heupen breden te laten lijken is het relevant om te kiezen voor pailletten, rushes of andere accenten op het broekje. Een opvallend broekje laten de heupen en billen ronder ogen. Ook dwars strepen laten de billen en heupen groter lijken.

Advies

TIP! Door chloor en zout kan je zwemkleding verbleken, ook de felle zon doet niet veel goed voor je bikini, stap daarom na het zwemmen altijd even onder de douche, en spoel je bikini goed uit. Laat met het drogen je bikini ook niet te lang in de zon hangen.

Kom je er niet helemaal uit? Kom dan gezellig langs in onze winkel! Wij hebben specialisten klaar staan die je helpen met het uitkiezen van jouw nieuwe bikini. 

To Top