star 4.4/5

Diensten

Skischoenen op maat

Meer comfort, meer plezier! Laat bij ons jouw nieuwe of gebruikte skischoenen op maat maken door bootfitting, of nieuwe technische systemen zoals Fischer Vacuum.

Skischoenen op maat

Ski- en Snowboardonderhoud

Men besteedt vaak veel aandacht aan het kopen van de juiste ski's of snowboard, maar met onvoldoende onderhoud haal je nooit het beste uit het materiaal naar boven. Met regelmatig onderhoud aan jouw materiaal verleng je de levensduur en verhoog je het ski plezier.

Ski- en Snowboardonderhoud

Clubfitting

Het aanpassen van een golfclub of een grip vervangen is een vrij lastig klusje. In Hoorn staan de medewerkers klaar om dat voor je te doen en dat binnen 24 uur.

Clubfitting

Inlegzolen op maat

Wij maken nu inlegzolen op maat door middel van warmte, voor alle sporten om voetproblemen en blessures te voorkomen. Door deze inlegzolen vergroot je jouw sportplezier!!

Inlegzolen op maat

Voetanalyse

Bij ons is het mogelijk om gratis jouw voeten te laten analyseren, door te kijken naar de stand van de voeten. Met speciale apparatuur kunnen wij een beter advies geven in de aanschaf van schoenen en inlegzolen.

Voetanalyse

Bespanservice

Bij Bouchier Sport heeft men al meer dan 30 jaar ervaring met het bespannen van alle soorten rackets. Wij hebben een groot assortiment snaren in huis en beschikken over de meest geavanceerde bespanmachines.

Bespanservice

Bedrukservice

Je kunt bij ons jouw schoenen of kleding laten bedrukken. Dit doen wij in de winkel, op een eigen shirtje of eentje uit de winkel.

Bedrukservice

Hardloopanalyse

Wij werken met deskundige adviseurs die naar aanleiding van een statische voetscan, en het filmen van de voetafwikkeling, de juiste schoen kunnen adviseren.

Hardloopanalyse