Badpakken

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 46

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 46

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Badpakken

Badpakken zijn weer helemaal terug van weg geweest. Wij hebben een ruim assortiment van sportieve badpakken van Speedo tot modieuze retro badpakken van Tweka. Voor elke pasvorm hebben wij badpakken ook voor de grotere maten. Wij hebben badpakken t/m maat 48.

Badpak of bikini?

Het is een veel gestelde vraag, ga je voor een badpak of bikini? Dames die houden van de zon en gaan voor een lekker kleurtje zullen al snel kiezen voor een bikini zodat de buik ook bruin wordt. Toch heeft een badpak ook zo z'n voordelen. Het eendelige badpak verbergt kleine probleemzones en houdt het middel in vorm. Grover gebouwde vrouwen voelen zich daarom vaak beter in een badpak. Ook blijft het badpak goed op zijn plek. Wie graag actief is, kiest daarom vaak voor een badpak.

Pasvorm

  • Grote borsten: Kies voor een badpak met bredere bandjes, dit zorgt voor meer ondersteuning aan de borsten. Ook voorgevormde cups in een badpak zorgen voor meer ondersteuning. Qua kleuren is het belangrijk dat het bovenste gedeelte van het badpak een donkere kleur krijgt, eventueel met een lichtere verloop naar onderen.  
  • Kleine borsten: Bij kleinere borsten is het van belang dat je kiest voor opvallende kleuren, rushes of accessoires in het bovenste stuk van het badpak, dit zorgt er voor dat de borsten optisch groter lijken. Een voorgevormde cup in het badpak zorgt ook voor een grotere borstomvang. In het algemeen geldt: alles, wat de aandacht naar boven leidt en voor volume zorgt, is voordelig.
  • Een buikje: Een strapless badpak legt de nadruk op de schouders hierdoor oog je slanker. Ook is het belangrijk dat je de effecten op het bovenste gedeelte van het badpak zit, hierdoor trekt het de aandacht weg van de buik. 

 

Achterkant Badpak

Bij wedstrijd en fitness zwemmen is het belangrijk dan je rekening houdt met de achterkant van het bapak, er zijn 6 verschillende pasvormen waar je uit kan kiezen.

Badpakken speedo en Tweka

Advies

TIP! Door chloor en zout kan je zwemkleding verbleken, ook de felle zon doet niet veel goed voor je badpak, stap daarom na het zwemmen altijd even onder de douche, en spoel je badpak goed uit. Laat met het drogen je badpak ook niet te lang in de zon hangen.

Kom je er niet helemaal uit? Kom dan gezellig langs in onze winkel! Wij hebben specialisten klaar staan die je helpen met het uitkiezen van jouw nieuwe badpak. 

To Top