Padelrackets

Desc
per pagina

24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Padelracket kopen

Ben je opzoek naar een padelracket? Bij bouchier sport 2000 bieden wij een groot assortiment aan van padelrackets voor goede prijzen. De vraag naar padelrackets blijft toenemen, veel mensen zijn er sinds kort mee begonnen en willen graag een eigen padelracket kopen. Om de juiste keuze te maken geven wij onderstaand de juiste informatie, voor zowel beginners als ervaring padelspelers.

Verschillende soorten padelrackets

De meeste merken bieden 4 soorten padelrackets in verschillende vormen aan. De vorm van het racket geeft veel informatie over de speeleigenschappen van een racket. Het bepaalt namelijk waar de sweetspot en het balanspunt ligt. De sweetspot betekent de plek waar je de bal het beste kunt raken. De vier soorten padelrackets zullen onderstaand toegelicht worden:

Ronde padelrackets

Ronde padelrackets zijn de ideale rackets voor beginners. De rackets zijn comfortabel en daarnaast gemakkelijk te gebruiken door het lage gewichtsbalans. De sweetspot van de ronde padelrackets zijn een stuk groter dan die van andere rackets, waardoor je de bal niet precies in het midden hoeft te raken om een goede richting mee te geven.

Padelrackets druppel

Druppel rackets zijn de meest populaire padelrackets. Deze zijn geschikt voor een brede groep spelers. Dit racket wordt voornamelijk gebruikt door spelers die een balans willen tussen defensief en aanvallend spel. De balans ligt met een druppel racket namelijk hoger dan bij een ronde vorm. Hierdoor krijg je meer kracht in je slagen, waardoor je harder slaat.

Padelrackets diamant

Diamante padelrackets zijn perfect voor aanvallende spelers. Het is bij het gebruik van een diamante padelracket van belang dat je ervaring hebt met het spelen van padel. Door het hoge balanspunt krijg je meer power in je slagen, maar als je hier niet mee om kunt gaan kan het snel leiden tot blessures. Je kunt door de zwaarte van het racket namelijk sneller de controle verliezen waardoor je onnatuurlijke bewegingen maakt.

Hybride padelrackets

Een hybride padelracket is een mix tussen de padelracket druppel en diamant. Dit zijn nieuwe rackets met een vaak elegant ontwerp. Een hybride padelracket is geschikt voor gevorderde spelers die opzoek zijn naar een combinatie tussen kracht en comfort.

To Top