Voetbalschoenen

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 138

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 138

Tonen als Foto-tabel Lijst

Voetbalschoenen bij Bouchier

Voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen om optimale prestaties, comfort en grip op het speelveld te bieden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer of synthetische stoffen, om duurzaamheid en flexibiliteit te garanderen. De schoenen hebben noppen aan de onderkant, die zorgen voor stabiliteit en grip op het grasveld.

Soorten ondergronden

Voetbalschoenen worden vaak aangeduid met verschillende afkortingen, zoals FG, SG, AG, en MG. Deze afkortingen verwijzen naar de soorten ondergronden waarvoor de schoenen het meest geschikt zijn. Hier zijn de verschillen tussen deze soorten voetbalschoenen:

1.FG (Firm Ground): FG-voetbalschoenen, ook wel bekend als grond- of vaste ondergrondschoenen, zijn ontworpen voor spelen op natuurgrasvelden. Ze hebben meestal stevige noppen die zorgen voor maximale grip en stabiliteit op een stevige ondergrond. FG-schoenen bieden goede tractie en zijn ideaal voor droge grasvelden.

2.SG (Soft Ground): SG-voetbalschoenen, ook wel noppen- of zachte ondergrondschoenen genoemd, zijn ontworpen voor gebruik op natte en modderige natuurgrasvelden. Ze hebben langere en afneembare noppen die zorgen voor extra grip en voorkomen dat je wegzakt in zachte grond. SG-schoenen bieden uitstekende tractie op zachte ondergronden, maar kunnen minder geschikt zijn voor droge velden.

3.AG (Artificial Ground): AG-voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor kunstgrasvelden. Ze hebben meestal kortere noppen en een meer gelijkmatige verdeling van de noppen over de zool. AG-schoenen bieden verbeterde grip en stabiliteit op kunstgras, terwijl ze ook duurzamer zijn en minder snel slijten dan FG-schoenen.

4.MG (Multi Ground): MG-voetbalschoenen, ook wel veelzijdige of multi-ondergrondschoenen genoemd, zijn geschikt voor verschillende soorten ondergronden, waaronder natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Ze hebben vaak een combinatie van noppen, zoals ronde en langwerpige noppen, om te zorgen voor goede grip en stabiliteit op verschillende velden. MG-schoenen zijn ideaal als je op meerdere soorten ondergronden speelt!.

To Top