star 4.4/5

Skischoenen op maat

Bij Bouchier Sport 2000 streven we ernaar om jouw wintersportervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Daarom bieden we skischoenen op maat aan door middel van bootfitting. Ontdek hoe onze expertise en technologieën jouw skischoenen kunnen transformeren voor een pijnvrije en plezierige tijd op de piste.

Bootfitting: Maatwerk voor jouw skischoenen

Het begint allemaal met het comfort van je skischoenen. Onze bootfitting-experts analyseren jouw skischoenen om eventuele pijnpunten te identificeren. We passen de schoenen aan, zodat je pijnvrij van de berg af kunt glijden. Ons doel is om jouw wintersportervaring te verbeteren door het maximaliseren van comfort. Bij Bouchier Sport 2000 begrijpen we dat je geen tijd wilt verspillen tijdens je wintersportvakantie. Daarom kunnen we de aanpassingen aan je skischoenen vaak ter plaatse uitvoeren terwijl je wacht. Zo hoef je geen kostbare tijd te missen.

Safesize Voetscan: Nieuwste voetscan

In onze winkel hebben we de nieuwste voetscan van Safesize beschikbaar. Met deze geavanceerde technologie kunnen we jouw voeten en onderbenen nauwkeurig scannen. De 360° scan onthult exact waar eventuele knelpunten zich bevinden. Dit stelt ons in staat om de best passende skischoen voor jou te selecteren en het pasproces te starten.

Skischoenen met niet de perfecte fitting

Zelfs als de skischoen nog niet helemaal perfect zit, hebben we de oplossing. De meeste skischoenen kunnen worden aangepast door middel van warmte, luchtdruk en afkoeling om zich te vormen naar de contouren van je onderbenen en voeten. Hierdoor worden drukpunten verlicht en kun je zonder pijn genieten van je wintersportvakantie.

Op maat gemaakte inlegzolen speciaal voor de skisport

Een andere veelvoorkomende oplossing voor maximaal comfort zijn op maat gemaakte inlegzolen, speciaal ontworpen voor de skisport. Deze inlegzolen passen zich aan je voeten aan door middel van warmte. Terwijl je geniet van een kopje koffie of thee, sta je 10 minuten op de inlegzolen. Doordat de zolen van tevoren zijn verwarmd, kunnen ze zich vormen naar je voeten. Het resultaat zijn inlegzolen die perfect aansluiten bij jouw voeten, wat bijdraagt aan jouw skiplezier.

Bezoek Bouchier in Hoorn voor op maat gemaakte skischoenen

Ben je benieuwd naar onze apparaten, skischoenen en alle mogelijkheden die we bieden? Kom gerust langs in onze winkel. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jouw wintersport onvergetelijk te maken. Bij Bouchier Sport 2000 streven we naar de hoogste mate van comfort en prestaties, zodat je kunt genieten van elke afdaling op de piste.