Bezorgen & Afhalen

Voor onze postleveringen maken wij gebruik van de pakketservice van PostNL. Nadat jouw bestelling verzonden is, ontvang je hiervan een Track & Trace bericht en kun je je pakketje volgen. PostNL bezorgt doorgaans de volgende werkdag na het aanbieden van de verzending. Wij kunnen bestellingen voor 15:00 uur van maandag t/m vrijdag tijdig aanbieden bij PostNL, de levering is dan de volgende dag. Voor onze verzendingen moet altijd een handtekening gezet worden. Je kunt in onze webshop een ander afleveradres kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bestelling op het werk laten bezorgen, dan ben je altijd zeker dat jouw bestelling snel in jouw bezit is.

Levertijden

Bestel je van maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen na 15:00 uur worden niet de volgende dag afgeleverd, dit duurt dan een werkdag extra.

Besteldag (voor 15:00 uur) Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Verzendkosten

Bestellingen boven de € 35,00 worden gratis verzonden. Voor overige bestellingen wordt er € 5,00 in rekening gebracht. De verzendkosten worden tijdens het afrekenen duideljk gecommuniceerd. 
Voor bestellingen vanuit België rekenen wij standaard €7,25.

Mocht je meerdere artikelen bestellen en daardoor gebruik maken van de gratis verzending dan geldt wel dat bij het retoureren de verzenkosten alsnog in rekening worden gebracht. Na ontvangst van de geretourneerde producten wordt opnieuw het totaalbedrag berekend, is deze onder de € 35,00 dan zal het te crediteren bedrag met € 5,00 verzendkosten worden verminderd. 

To Top