Padel

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 71

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 71

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Padel

Padel is één van de snelst groeiende sporten ter wereld, met wereldwijd ongeveer 18 miljoen beoefenaars. In 2011 is de Nederlandse Padelbond opgericht en sindsdien wordt het steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het spel is en raken er verslaafd aan. In totaal zijn er al 1542 padelbanen in Nederland. Zowel binnenbanen als buitenbanen en de verwachting is dat over tien jaar een groot gedeelte van de tennisverenigingen is voorzien van een padelbaan.

Padel shop

Door de groei van de sport ontstaat er veel vraag naar padel spullen. Vanuit onze relatie met diverse sporten kan padel daarbij niet ontbreken. Vandaar dat wij een groot assortiment aanbieden van padel spullen zodat jij geen producten meer hoeft te huren of lenen, maar in bezit bent van jouw eigen padel spullen!

Padel spullen

Nu jij helemaal fan bent van Padel en een goed gevoel hebt gekregen bij één verschillende soorten padel rackets is het tijd om er een zelf te kopen. Wij bieden alle soorten padelrackets aan voor zowel beginners als gevorderden. Naast padelrackets bieden wij de juiste padel schoenen aan zodat jij grip hebt en niet uit kan glijden op de baan. Als je een echte fanatiekeling bent hebben wij nog diverse soorten padel tassen liggen waar jouw padel racket, padel ballen & grips of reserve racket in kunnen.

To Top