Over Bouchier

Bouchier Sport 2000

Bouchier Sport 2000 in Hoorn is met jarenlange ervaring en passie één van de meest geliefde sportwinkels in de regio. Met een totaal oppervlak van 4000 vierkante meter biedt Bouchier Sport 2000 ruimte aan honderden merken en vele diverse sporten voor iedereen. Elke sport heeft zijn eigen ruimte gecreëerd zoals voetbal, hardlopen, tennis, maar ook boksen, darten en hiken. Eigenlijk alles wat je op sportief gebied kunt bedenken is aanwezig bij Bouchier Sport 2000, en dat alles binnen handbereik met gratis parkeren voor de deur.

Wintersport

In de wintermaanden focust Bouchier Sport 2000 zich extra op de wintersport. Met maar liefst een oppervlakte van 2000 vierkante meter aan wintersportartikelen heeft het familiebedrijf veruit de grootste wintersportcollectie van Noord-Holland. Het is een plek waar alle wintersportliefhebbers hun ogen uitkijken en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Om nog maar te zwijgen over de expertises van het personeel, de klantvriendelijkheid en de vele extra services zoals skischoenen op maat. Met een groot scala aan merken is er voor ieder wat wils zoals Atomic, Salomon, Brunotti, Head, Icepeak, Spyder en Goldbergh. Door de gigantische ruimte is er ook nog plek voor collecties van vorige seizoenen met leuke kortingen. 

Aandacht en kwaliteit

Aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De producten en collecties worden altijd met zorg uitgekozen zodat we meegaan met de trends en behoeftes van de klant. Mocht er iets mankeren aan de gekochte producten, dan kan men altijd terugkomen zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken. Daarnaast bieden we ook verschillende services aan zoals; een hardloopanalyse, 24-uur bespanservice en clubfitting voor golfclubs. Het hele jaar door zijn er vele leuke acties. Voor elke klant bieden wij een spaarsysteem, bij iedere 15 euro die je uitgeeft spaar je één punt. Bij 25 punten krijg je €10,- korting. En dit alles zonder weer een klantenpas in uw portemonnee!

Het familiebedrijf

Bouchier Sport 2000 wordt gerund door Michel, Leonie en Marloes Bouchier. Samen met vader Guus zijn ze in 2009 dit avontuur begonnen. Guus had jarenlang diverse sportzaken in Hoorn, Purmerend en Zaandam. Met zijn ervaring voorziet hij zijn kinderen achter de schermen nog steeds graag van advies. Michel en Leonie hebben veel kennis en expertises opgebouwd bij andere sport- en modewinkels. Daarentegen heeft Marloes veel ervaring opgebouwd achter de schermen van grote bedrijven. Met allemaal hun eigen expertise en enthousiasme, zijn ze enorm gedreven om het familiebedrijf verder te laten groeien. 

©Rick Akkerman Fotografie
Guus Bouchier Michel Bouchier Leonie Bouchier Marloes Bouchier 
        Guus Bouchier                                Michel Bouchier                               Leonie Bouchier                                 Marloes Bouchier

To Top