Betalen & Retouren

Hieronder vindt u informatie omtrent het betalen en retourneren van producten.

Betalen op de webshop

Betalingen in de webshop worden afgehandeld door Multisafepay. Het is mogelijk om in onze webshop te betalen via uw eigen bank met IDeal en creditcard (Visa, Meastro, Mastercard). Als men in het afrekenproces op afrekenen klikt opent een scherm van MultisafePay. Je voert daar de benodigde betaalinformatie in, afhankelijk van de gemaakt keuze van betaalmethode. Als de betaling is gelukt dan wordt er een succespagina getoond. De betaling is dan binnen en de order wordt verwerkt. Als de betaling wordt geannuleerd wordt de order niet afgehandeld.

   

Betalen in de winkels

In de winkel is het mogelijk om naast cash, pin en creditcard tevens mogelijk af te rekenen met Freebees, Fashioncheque, Sport en fit card en VVV bon. Voor de verschillende cheques, cards en bonnen gelden de voorwaarden van het betaalmiddel die bij aanschaf zijn verstrekt.

Retourneren

Foutieve bestellingen via de webshop kunnen binnen 14 dagen worden teruggestuurd met behulp van het retouretiket. Vul hiervoor het bij de bestelling meegestuurde retourformulier in. Geef duidelijk de reden van retournering op. Ook kun je altijd terecht in onze winkel. Naast onze eigen retourprocedure is er ook een wettelijke herroepingsrechtprocedure. Deze procedure vind je onder onze Algemene voorwaarden.

Het retourneren is gratis, op het retourformulier vindt u een antwoordnummer.

De volgende voorwaarden voor het retourneren zijn van toepassing:

  • Gratis retourneren via ons antwoordnummer
  • Binnen 14 dagen kunnen producten worden geretourneerd
  • Gratis verzendkosten die door het crediteren van een deel van de order niet meer van toepassing zijn worden verrekend met het creditbedrag (€ 5,00)
To Top