Snowboard

Desc
per pagina

22 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 399,95
Desc
per pagina

22 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Snowboards online kopen bij Bouchier

Bij Bouchier hebben we online en in de winkel een groot aanbod Snowboards voor elk niveau. Wij verkopen boards van merken als Bataleon, Jones, Salomon en Rome. Bij het aanschaffen van een snowboard is het belangrijk dat je rekening houdt met je niveau en wat je met het snowboard wil doen, ben je van plan om relaxed de piste af te glijden of wil je stunts en sprongen maken. Wij hebben meerdere soorten snowboards zoals; Freestyle Freeride en Directional.

Freestyle

Als je van plan bent om stunts en sprongen te doen zal je eerder kiezen voor het freestyle snowboard. Het freestyle snowboard is 135-160 cm lang en is breed. Het board heeft een korte, steile voor- en achterkant. Freestyle boards zijn vaak te vinden in de speciaal voor hun aangelegde parken of in de half pipe.

Freeride

Een freeride board is een piste georiënteerd board en het board is getailleerd, dit wil zeggen dat het board wat smaller is in het midden. Bij het freeride board staan de bindingen iets verder naar achter dan bij een freestyle om het rijden in poedersneeuw en op de piste te vergemakkelijken. De voorkant(tip) is wat voller en de achterkant(tail) wat smaller om de voorkant meer drijfvermogen te geven en de achterkant in de sneeuw te laten zakken.

Breedte

De breedte van een snowboard is erg belangrijk voor het kiezen van het juiste board. Een board dat in het midden erg smal is, is niet geschikt voor rijders met grote voeten. De voeten van de rijder kunnen te ver uitsteken en de sneeuw eerder raken dan het board dit doet. Je kan controleren of het snowboard te breed is of te smal, door het board op de grond te leggen en je voeten erop te zetten in de snowboardpositie. Als de voeten aan de voor- of achterkant meer uitsteken dan 2 centimeter, dan is het board te smal.

Service

Om het beste uit je wintersport te halen is het belangrijk dat je het snowboard goed onderhoud. Wij raden je aan om elke keer voor je naar je wintersportbestemming gaat met je snowboard langs te komen voor een servicebeurt. LET OP! Een superbeurt tijdens de wintersport kost je vaak een hoop geld, terwijl je bij ons al een superbeurt hebt vanaf €39,95. Door het onderhoud heb je een beter glijvermogen en meer draaicomfort. Naast het onderhoud krijgt iedereen die bij ons een snowboard koopt GRATIS afstellen van de bindingen. Kom eens langs in onze winkel of bekijk het aanbod online.

To Top