Thermokleding

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 99

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 99

Tonen als Foto-tabel Lijst

Thermokleding & ondergoed

Thermokleding is essentieel voor een onbezorgde wintersport. Vaak is een t-shirt met daaroverheen een trui onder je jas niet voldoende. Het is belangrijk dat thermokleding goed aansluit waardoor de warmte niet weg kan, echter moet thermokleding niet te strak zitten waardoor het in je skibewegingen benadeelt. Thermokleding is gemaakt van materiaal wat soepel is en ademt.

Waarom thermokleding?

Thermokleding dient allereerst natuurlijk als bescherming tegen de kou. Daarnaast transpireert een actieve skiër tijdens een dag skiën en daardoor wordt de onderkleding al snel vochtig. Thermokleding neemt dit vocht op waardoor je lichaam droog blijft. Niet alleen het vocht wordt opgenomen maar ook de warmte wordt hierdoor vast gehouden. De thermokleding sluit aan als een 2de huid waardoor de warmte niet kan ontsnappen zoals bij een loszittende trui, zorg er dus altijd voor dat thermokleding goed aansluit. 

Advies

Tip! Hang de thermokleding na een dag skiën uit zodat het de volgende morgen helemaal droog is en goed kan functioneren. Weet je niet goed welke maat je moet hebben of wil je advies van onze specialisten? Kom eens langs in onze winkel.

To Top