Helmen

Nieuwe skihelm kopen? Waar moet je op letten? Een skihelm is een belangrijk onderdeel van je wintersportoutfit. Het is een stukje bescherming wat je niet wil missen op de piste. Maar je hebt zoveel soorten helmen, waar moet je op letten bij het maken van de keuze? Het belangrijkste in het comfort. De helm moet lekker dragen, je hebt hem immers bijna de hele dag op.
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 84

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 84

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Skihelm met of zonder vizier

Bepaal eerst of je een helm met of zonder vizier wilt. Het voordeel van een helm met vizier is dat de bril al aan je helm vast zit, je hoeft dus geen losse skibril te kopen. Ook is het voor brildragers makkelijker, je kan je eigen bril gewoon ophouden. Een helm met vizier heeft ook nadelen, het vizier zal nooit zo mooi aansluiten op je gezicht als een skibril, hierdoor komt de wind er eerder onder. Heb je snel last van traanogen? Dan is een helm met vizier niet de juiste keuze voor jou.

Aanbod

Bij Bouchier hebben wij een ruim aanbod aan skihelmen. We hebben helmen met een brede of een smalle pasvorm, lichtgewicht helmen, helmen met ventilatie of helmen zonder ventilatie. Wij verkopen online en in de winkel helmen van grote merken als Julbo, Brunotti, Atomic, Salomon, Sinner en nog veel meer. 

Maat en Advies

Elk merk heeft een eigen maatvertaling. De maat wordt uitgedrukt in cm's en kan je eenvoudig zelf opmeten. In het onderstaande plaatje staat uitgelegd hoe je er achterkomt welke helmmaat voor jou geschikt is. Onder elke helm staat in de productinformatie een maatvertaling die voor dat merk van toepassing is.

Kom je er op deze manier niet uit of wil je liever passen in de winkel? De hele week staan er specialisten voor je klaar om je te helpen aan de perfecte skihelm.

To Top