Ski's

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 97

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 97

Tonen als Foto-tabel Lijst

Ski’s kopen

Ga je vaker op wintersport en wil je graag je eigen ski’s kopen? Bij Bouchier hebben wij een groot aanbod ski’s in verschillende soorten, maten en kleuren. Wij verkopen ski’s van de grote merken; Fischer, Atomic, Head, Rossignol, Salomon en Elan.

Soorten ski’s

Er zijn verschillende soorten ski’s voor ieder type skiër. Bepaal welke ski het beste bij jou past.

  • Easy carv: comfortabele ski met veel draaigemak en gemiddelde snelheid.
  • Sport carv: controle ski met meer snelheid.
  • Performance: Veel controle en stabiliteit voor degene die alles uit z'n wintersport wil halen.
  • Race: Onder te verdelen is sl (slalom) en gs (reuze slalom), voor de zeer geoefende skiërs.
  • All mountain: Voor alle omstandigheden en geschikt voor alle seizoenen.

Uni ski & Dames ski

Bij vrouwen is de stand van de bekken anders dan bij mannen. Hiervoor is een speciale dames ski uitgevonden, hierbij staan de bindingen een centimeter naar voren. Het is alleen niet zo dat elke vrouw automatisch een dames ski nodig heeft. Bij het bepalen van de ski wordt gekeken naar de kwaliteiten van de skiër.

Ski ontwikkelingen

Rocker

Ski merken proberen de techniek van de ski’s steeds meer te ontwikkelen. Zo kwam eerst elk merk met de carv ski (getailleerde ski) nu hebben zo goed als alle skimerken een nieuwe ontwikkeling op de markt gebracht; de Rocker. Bij een rocker ski steekt één of allebei de uiteindes van een ski omhoog, hierdoor zweeft de ski soepel over de poeder sneeuw. De rocker heeft meer draaigemak doordat deze in de top en de staart lichter is, de rocker heeft evengoed dezelfde stijfheid als andere ski’s.

Elan Amphibio

Elan heeft een eigen systeem bij hun betere ski’s ontwikkeld; Amphibio. Dit zijn ski’s waarbij de linker en de rechter ski asymmetrisch aan elkaar zijn. Dit hebben ze zo bedacht om meer grip en comfort te bieden tijdens het skiën.

Service

Om het beste uit je wintersport te halen is het belangrijk dat je de ski’s goed onderhoud. Wij raden je aan om elke keer voor je naar je wintersportbestemming gaat met je ski’s langs te komen voor een servicebeurt. LET OP! Een superbeurt tijdens de wintersport kost je vaak een hoop geld, terwijl je bij ons al een superbeurt hebt vanaf €29,95. Door het onderhoud heb je een beter glijvermogen en meer draaicomfort. Naast het onderhoud krijgt iedereen die bij ons ski’s koopt GRATIS een wax beurt voor de ski's en worden de bindingen veilig afgesteld. Kom eens langs in onze winkel of bekijk het aanbod online.

To Top