Wintersportkleding

Ski en snowboard kleding koop je online en in de winkel bij Bouchier. Wij hebben een ruime collectie wintersportkleding voor dames, heren, jongens en meisjes. Het is belangrijk dat de kleding warmte vasthoudt, waterdicht is en goed ventileert. Natuurlijk is niet alleen de functie belangrijk, maar ook het uiterlijk! Wij hebben kleding van grote merken als Brunotti, Protest, Falcon, Goldbergh en natuurlijk nog veel meer. Nieuw sinds dit jaar; 8844 Altitude & Tenson
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 723

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 723

Tonen als Foto-tabel Lijst

Ski & Snowboard kleding voor dames, heren en kinderen

 

Wij helpen je graag aan de juiste outfit voor op de piste. De functionaliteit is altijd belangrijker dan de looks. Denk bij het kopen van je skikleding altijd aan het 3-lagensysteem, deze bestaat uit: een goede onderlaag (thermokleding), vervolgens de isolatielaag (pully of fleece vest) en als laatste een beschermende buitenlaag (jas en broek). In dit lagensysteem kan je op warmere dagen het vest wat functioneert als tussenlaag vervangen voor een pully, en andersom natuurlijk. Vergeet je skisokken niet. Deze moeten goed passend zijn en niet te dik. skisokken kunnen het verschil maken in je skischoenen.

Advies

TIP! Wintersportkleding is vaak gemaakt met een membraan, dit is een echte waterdichte laag. Goed onderhoud van de kleding is nodig om te zogen dat deze membranen waterdicht en ademend blijven. Wij raden aan om te wassen met het wasmiddel van Nikwax. In dit wasmiddel zit geen zeep waardoor de laag minder erg wordt aangetast. Is je kleding niet meer waterafstotend? Was je kleding dan met het Nikwax impregneermiddel.

Wil je graag kleding komen passen? Je bent de hele week welkom bij ons in de winkel. Hier staan specialisten voor je klaar om jou te adviseren.

To Top