Skibrillen

Desc
per pagina

Producten 1-30 van 103

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Producten 1-30 van 103

Tonen als Foto-tabel Lijst

Skibrillen (Goggles)

Een skibril, ook wel goggle genoemd is een belangrijk onderdeel van je wintersport. De skibril beschermt je ogen tegen de zon en sneeuw. Wij hebben skibrillen voor van de grootste merken zoals; Brunotti, Sinner en Julbo en nog veel meer. Ben je meer opzoek naar de zonnebril voor op de piste? Deze vind je hier.

Soorten lenzen

De prijs van de skibril wordt grotendeels bepaald door de lens. Lenzen van skibrillen kunnen onderverdeeld worden in 4 categorieën, hoe hoger de categorie hoe sterker de zon. Een categorie 1 lens draag je bij slechte weersomstandigheden als mist en regen en een categorie 4 lens draag je bij een zonnige dag op de gletsjer.

  • Verwisselbare lenzen: Bijna van alle skibrillen kan je de lenzen verwisselen. Je weet namelijk nooit welk type weer je op wintersport aantreft. Sommige modellen worden geleverd met extra lens.
  • Mee kleurende lenzen: Ga je voor gemak en wil je niet elke keer je lens moeten wisselen? Dan zijn meekleurende lenzen de uitvinding voor jou, deze lenzen worden ook wel Fotochromatische lenzen genoemd. Door deze skibril heb je voor elk weerstype de juiste bril.

OTG

OTG (over the glasses) skibrillen zijn speciaal ontworpen voor brildragers. Skibrillen op sterkte zijn vaak erg duur, daarom wordt er vaak gekozen voor een bril die over de normale bril gedragen kan worden.

Wat is de juiste skibril voor mij?

Bij de skibril is het belangrijk dat hij goed om het ooggedeelte aansluit en niet irriteert. Je moet genoeg ruimte hebben bij de neus. Houdt bij het kopen van een skibril ook rekening met de helm, er moet genoeg ruimte over blijven voor ventilatie. Je moet kiezen voor een pasvorm die het beste aansluit bij je gezicht. Hoe groter de bril, hoe beter je kijkbereik is.

Advies 

Kom je er niet helemaal uit of wil je graag advies van onze specialisten? Kom eens langs in onze winkel, wij zijn makkelijk te bereiken en je kan gratis parkeren voor de deur.

To Top