Skischoenen

Bij het kopen van skischoenen is het belangrijk dat je op bepaalde factoren let. Wij hebben een ruime keuze in skischoenen van merken als Head, Atomic, Fischer, Lange, Salomon, Nordica en Tecnica. Bij skischoenen staat altijd een Flex index vermeld. Voor deze index geldt; hoe hoger de index, hoe stijver de schoen. Hoe stijver de schoen des te meer prestatie gericht de schoen is.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soorten skischoenen

  • Comfort: zachte buitenschaal en dikke binnenschoen om relaxed te kunnen skiën
  • Sport: Dikkere buitenschaal en dunnere binnenschoen voor meer controle
  • Performance: Nauw sluitend en zeer veel controle, voor degene die alles uit z’n wintersport wil halen.
  • Race: Zeer nauwsluitend, harde buitenschaal met enorm veel controle.

Maattabel voor skischoenen

De juiste maat skischoen bepalen? Kijk hieronder in de tabel welke maat je nodig hebt. Zowel in kinder maten als volwassen.

Ski schoenen op maat gemaakt

Bij Bouchier bieden wij de service aan om je skischoenen op maat te laten maken. Wij maken nieuwe en gebruikte skischoenen op maat door middel van bootfitting. Klik hier om er meer over te lezen. TIP! Wat ook niet meer weg te denken is, zijn zooltjes. Zooltjes zorgen voor een betere doorbloeding waardoor er minder warmte verloren gaat en door zooltjes heb je minder last van vervelende drukpunten en meer controle. LET OP! Skischoenen gaan maximaal 10 jaar mee. Dit in verband met materiaal moeheid

To Top