Bouchier Private Shopping

Veilig en persoonlijk winkelen terwijl je de hele winkel voor jezelf hebt!

Maak een afspraak voor private shopping bij Bouchier Sport!

We hebben goed nieuws voor je, want vanaf woensdag 3 maart is onze megastore zeven dagen per week geopend voor private shopping! We hebben je ontzettend gemist en vinden het super fijn dat we op afspraak weer klanten mogen ontvangen. Heb je onze mooie verbouwde winkel nog niet gezien? Grijp dan de unieke kans om kennis te maken met een nóg groter assortiment van je favoriete sporten en trendy casual & lifestyle merken, terwijl je de hele winkel voor jezelf hebt!

Hoe werkt het winkelen op afspraak?

  • U maakt digitaal of telefonisch een afspraak via: 0229 – 21 56 61.
  • We doen er alles aan om het shoppen zo veilig mogelijk te maken.
  • In de hele winkel staan er zuilen met desinfecterende handgel, staan er spatschermen en ons team draagt een mondkapje. Ook vragen we jou vriendelijk om een mondkapje te dragen.
  • We hanteren geen minimaal bestedingsbedrag. Je bent nergens toe verplicht en je afspraak is dus geheel vrijblijvend!

Begin met skeeleren, wandelen en hardlopen
Het is belangrijker dan ooit om lekker te sporten. Want met sport houd je je conditie op peil, verhoog je je weerstand en help je stress verminderen. Is het door de huidige maatregelen nog niet mogelijk om jouw favoriete sport te beoefenen? Dat is dit hét moment om te beginnen met skaten, skeeleren, wandelen of hardlopen! Stuk voor stuk sporten waar je heerlijk in de buitenlucht van kunt genieten. Bij Bouchier Sport vinden dames, heren en kinderen hiervoor een gevarieerd assortiment voor elke portemonnee.

Gratis hardloopanalyse op onze hypermoderne hardloopbaan
Op onze nieuwe hypermoderne hardloopbaan voeren we geavanceerdere voetanalyses uit bij klanten die nieuwe hardloopschoenen willen aanschaffen. Want de juiste schoenen zijn belangrijk om blessures te voorkomen. Daarom geven onze deskundige adviseurs je op basis van een statische voetscan en het filmen van de afwikkeling van de voet, het perfecte advies voor de meest geschikte hardloopschoenen. Deze service bieden wij je aan zonder extra kosten. Klik hier als je wil weten hoe een hardloopanalyse in zijn werk gaat? 

Kom jij vanaf woensdag 3 maart ook langs voor private shopping bij Bouchier Sport?
Wij kijken er enorm naar uit om je weer te begroeten!

Liever thuis passen? Ook click&collect blijft.

Bestel eenvoudig via onze webshop en kies bij de bezorgmethode voor afhalen.
Zodra wij je bestelling opgepakt hebben nemen wij telefonisch contact met je op om samen een afhaalafspraak te maken.

 

 

To Top