Skischoenen op maat

Meer comfort, meer plezier! Laat bij ons jouw nieuwe of gebruikte skischoenen op maat maken door bootfitting. Wij kijken waar de pijnpunten zijn en passen de schoen zo aan, zodat je pijnvrij van de berg af kan glijden. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen weer voor plezier in de wintersport. Vaak kunnen de aanpassingen aan de schoen gedaan worden, terwijl je wacht.

Ook hebben wij de nieuwste voetscan van Safesize in de winkel. Je zet je voeten in de aangegeven ruimte. Vervolgens worden jouw voeten en onderbenen gescand. Er verschijnt een 360° scan op het beeld welke exact weergeeft waar eventuele knelpunten liggen. Met deze informatie kunnen wij de best passende skischoen erbij pakken en gaat het passen beginnen. Wanneer de skischoen nog niet helemaal perfect zit, kunnen we deze verder op maat maken. De meeste skischoenen kunnen namelijk door middel van warmte, luchtdruk en afkoeling naar de contouren van de onderbenen en voeten vormen. Zo worden de drukpunten ontzien en kun je pijnvrij geniet van je wintersportvakantie.

Een andere veel voorkomende oplossing, is een opmaat gemaakte inlegzool welke speciaal voor de skisport ontworpen is. Deze inlegzolen vormen naar de voeten door middel van warmte. Hiervoor sta je, onder het genot van een kopje koffie of thee, 10 minuten op de inlegzolen. Doordat de zolen van te voren zijn verwarmt, kunnen de zolen vervormen. Door hier 10 minuten druk op uit te oefenen, vormt de zool naar je voeten. Het gevolg zijn zooltjes welke perfect aansluiten bij jouw voeten.

Ook benieuwd naar onze apparaten, skischoenen en de mogelijkheden? Kom gerust eens langs. Onze adviseurs staan klaar om jouw wintersport onvergetelijk te maken.

To Top