Ski- en snowboardonderhoud

Vanaf nu is het niet meer mogelijk om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door Dr Wax, het seizoen is afgelopen. Wel kunt u nog bij ons terecht voor een wax beurt.

 

Men besteedt vaak veel aandacht aan het kopen van de juiste ski's of snowboard, maar met onvoldoende onderhoud haal je niet het beste uit het materiaal naar boven. Met regelmatig onderhoud aan jouw materiaal verleng je de levensduur en verhoog je het skiplezier.
Wij raden dan ook aan om voor vertrek je ski’s of snowboard langs te brengen voor een verse waxlaag. Door deze verse laag glij en draai je beter dan met een oudere, ingedroogde laag. Ook kunnen bij je bezoek meteen nakijken of de ski’s nog goed staan afgesteld. (Neem hiervoor wel je ski- of snowboardschoenen mee). Dan ga je vast en zeker een topvakantie tegemoet.

Onderhoud

Er zijn diverse beurten beschikbaar om je ski's of snowboard in topconditie te houden. Weet je niet zeker wat de beste keus voor jouw ski's of snowboard is? Onze adviseurs helpen je graag verder!
Het onderhoud zelf wordt verzorgt door Dr. Wax. Met ruim 20 jaar ervaring in ski en snowboard onderhoud, de nieuwste computergestuurde machines en uitstekend vakmanschap, is Dr. Wax een begrip in de onderhoudswereld van ski’s en snowboards. Omdat de kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Dr. Wax is deze samenwerking voor zowel jou als klant als voor ons een perfecte aanvulling.  

Overzicht ski en snowboard onderhoud

Zoals in de tabel hierboven te zien is, is een superbeurt behoorlijk uitgebreid. Maar waarom een superbeurt? Wat ons betreft zijn er drie grote voordelen van een superbeurt:

  • Vario structuur – zorgt voor een betere afwatering
  • Radiaal tunen – schaufel en tail worden nog meer hangend afgeslepen voor nog makkelijke draaivermogen en volle grip in de bocht.
  • Infra-rood waxen – een nog intensere wax methode voor langer glijvermogen.

Prijzen

Kleine beurt:               Ski: €24,95   Snowboard: €39,95
Kleine super beurt:   Ski: €34,95   Snowboard: €44,95

Grote beurt:                Ski: €39,95   Snowboard: €49,95
Grote super beurt:    Ski: €49,95   Snowboard: €59,95

Alleen afstellen:       €9,95
Alleen waxen:           €9,95

Wil je zowel een onderhoudsbeurt als je ski's afgesteld hebben? Dan betaal je maar €5,- voor het afstellen, bovenop de prijs van de beurt.

Voor vragen? neem dan contact met ons op. 0229-215661

To Top