Hardloopanalyse

   

Hardlopen is een ontzettend populaire sport in Nederland en dat begrijpen wij heel goed. Je bent lekker buiten en kunt je gedachten even lekker laten. Alleen jij en de weg voor je! De juiste schoenen tijdens het hardlopen zijn van cruciaal belang om blessures te voorkomen. Daarom werken wij met deskundige adviseurs die naar aanleiding van een voetscan en een beeld van de afwikkeling van de voet de juiste schoen kunnen adviseren. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je hoeft geen afspraak te maken, er is altijd een adviseur aanwezig om de analyse uit te voeren. Ook hoeft er niet betaald te worden voor de analyse, het is een service die wij je graag aanbieden. Wij raden je wel aan om de tijd te nemen voor de scan. 

Wij werken met een scan apparaat en drukplaat van SafeSize. Onze voorraad is gekoppeld aan het apparaat waardoor je altijd een schoen naar boven krijgt die wij ook op voorraad hebben of mogelijk kunnen bestellen.
Hoe vinden we de juiste schoen? We doorlopen een stappenplan om zo er achter te komen welke schoen het beste bij jou aansluit. 

  • Stap 1: We hebben wat gegevens nodig. Bijvoorbeeld je leeftijd, gewicht en e-mailadres zodat we de scan achteraf naar je door kunnen sturen.
  • Stap 2: Je mag op het apparaat komen staan en de machine scant je voeten.
  • Stap 3: De resultaten uit de scan worden getoond. Hier kan je alle gegevens van je voeten inzien, zoals; je schoenmaat, hoogte en breedte van de voet en of je een holle voet, platvoet of neutrale voet hebt.
  • Stap 4: Blessures en ongemakken worden meegenomen in de keuze voor de juiste schoen, deze vullen we daarom ook in op de scan.
  • Stap 5: Je rent over de plaat, de SafeSize kijkt naar de afwikkeling en het doorzakken van de voet.
  • Stap 6: Om een betere keus te maken kijken we voor welk doel je de schoen gaat gebruiken, wedstrijden of trainingen en op welke ondergrond je gaat lopen.
  • Stap 7: Uit alle gegevens komt de beste schoen voor jou.
  • Stap 8: Je past de schoen en rent nogmaals heen en weer om te kijken hoe de schoen zit.

Bekijk hier het filmpje om een idee te krijgen hoe het in zijn werk gaat en wat je kan verwachten.

To Top