Bedrukservice

Wanneer je in een team speelt, is het vaak fijn om dit zichtbaar te maken. Dit kan door een zelfde sportoutfit te dragen, maar ook door bedrukking. Je kunt het logo van je club bijvoorbeeld op je shirt of broek laten drukken, maar je kunt ook je naam of je nummer op de rug van het shirt laten drukken. Prijzen omtrent deze bedrukking worden mede bepaald door het soort bedrukking, de plek van bedrukking, het aantal shirts of broeken welke bedrukt moeten worden en het logo. Logo’s zijn er namelijk in verschillende kleuren en maten. Logo’s welke uit meerdere kleuren bestaan, kosten meer tijd en zijn vaak lastiger te drukken. Voor een exacte prijsopgave kun je contact met ons opnemen.

   

Een shirt of broek bedrukken hoeft uiteraard niet altijd vanwege het spelen in teamverband. Je kunt ook bedrukken om je shirt te personaliseren of ter herinnering. Zo kun je bijvoorbeeld het shirt van je favoriete voetbalclub laten bedrukken met jouw naam. Of wanneer je een shirt voor een speciaal evenement wilt dragen, kun je de datum van dat evenement laten drukken. Denk aan een bepaald toernooi, wedstrijd, feest of bijeenkomst. Geef je wensen aan ons door en wij vertellen je de mogelijkheden.

Ook wanneer je een tas of schoen wilt bedrukken, denken we graag met je mee. Je hoeft geen afspraak te maken om de bedrukking te bespreken. Wel is het handig om zoveel mogelijk informatie mee te nemen, zodat we een accurate prijsopgave kunnen maken. 

To Top