Wandelschoenen op maat

TECNICA | WANDELSCHOENEN OP MAAT LATEN MAKEN

Wandelschoenen op maat, eindelijk kan het. Na jaren lang onderzoek en de geïntegreerde ontwikkeling tussen footwear en skischoenen, introduceert Tecnica de Forge collectie. De modellen uit de Tecnica Forge collectie zijn voorzien van een technologie die uniek is in de wereld van footwear: Custom Adaptive Shape (C.A.S.). Deze techniek wordt al jaren toegepast op de skischoenen van Tecnica en is nu doorgevoerd naar de trekkingschoen. De schoen biedt een volledig aanpasbare persoonlijke pasvorm. Uw wandelschoen op maat laten maken? Kom langs in onze winkel en binnen 20 minuten is uw schoen op maat.

Wat is C.A.S. nou eigenlijk?

De belangrijkste delen van de schoen (de hiel, de voetboog en de enkel) zijn voorzien van materiaal dat door warmte te vervormen is. Niet alleen de schoen wordt voorverwarmd en gevormd maar ook het voetbed. Door het verwarmen van de schoen en het voetbed kan deze aangepast worden naar de voetvorm.

 

Hoe werkt het?

Allereerst moet de basis van de schoen goed zijn. Wij kunnen de schoen aanpassen naar uw voet echter kunnen wij de schoen niet centimeters kleiner of groter maken. Het proces ziet er als volgt uit:

  •    De zooltjes en schoenen worden voorverwarmd door daarvoor bestemde verwarmapparatuur.
  •    De voeten worden op de zooltjes gezet en deze gaan in zakken welke gevuld worden met lucht. Door de luchtdruk worden de zooltjes van onder tegen de voet gedrukt en daardoor gevormd. Het zooltje vormen duurt 3 minuten.
  •    Als laatste gaan de gevormde zooltjes in de verwarmde schoenen. Om de schoen te vormen moet ook deze aangetrokken worden en nogmaals in de luchtzakken voor 3 minuten.

Nu moet de schoen goed op maat zijn en perfect aansluiten om uw voet.

In 20 minuten uw schoen op maat

Wij hebben in de winkel altijd specialisten rondlopen die de wandelschoen voor u op maat kunnen maken. Het neemt 20 minuten van uw tijd in beslag, u hoeft geen afspraak te maken en kan zo bij ons binnen komen lopen.

Wat kost het om mijn wandelschoen op maat te maken?

Het op maat maken van deze schoenen is een extra service die wij gratis aanbieden bij het aanschaffen van deze wandelschoen. Bekijk hier onze collectie op maat gemaakte schoenen.

 

To Top